Bedrijfsinformatie van de Slaapkamer Outlet

De Slaapkamer Outlet is een onderdeel van AJ Multi Solutions BV. De slaapkamer outlet is ontstaan naar aanleiding van de steeds groeiende vraag naar hoogwaardige slaapkamer artikelen maar tegen scherpere prijzen. Doordat we zelf jarenlange ervaringen hebben vanuit de beddenbranche weten we dat kwaliteit soms ook niet vreselijk duur hoeft te zijn. Door het zorgvuldig samenstellen van ons assortiment met goede merken en kwalitatieve spullen kunnen we voor ieder wat wils bieden.

Verzendinformatie:

Wij versturen met Post NL zodat er altijd een juiste oplossing is om uw pakketje op de goede locatie af te kunnen leveren. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren en zo lukt het ons bijna altijd de bestellingen de volgende werkdag reeds af te laten leveren. Bestellingen worden goed verpakt verzonden.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Kopen op afstand:

Op aankopen bij ons in de webshop is de wet kopen op afstand van toepassing. Dit houd in dat u na ontvangst van de bestelling altijd het recht heeft om de goederen binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Vervolgens heeft u 14 dagen om dit te retourneren zonder opgave van reden. U zult dan het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten retour ontvangen. De verzending van de klant terug naar ons toe is voor de klant. 

Wilt u gebruik maken van deze regeling dan kunt u hier ons retourformulier downloaden.

Bestel en betaal opties:

Wij bieden diverse bestelopties, zodat er voor elke klant een passende bestelmogelijkheid bij zit. Zo kunt u vanuit Nederland vooraf op factuur bestellen, via iDeal afrekenen, Visa/Creditcard, via Paypal betalen of betalen (contant of pinbetaling) bij het ophalen van uw bestelling. Voor betalingen vanuit het buitenland accepteren wij Mr Cash/Bancontant (Belgie) Belfius banking (Belgie) en Sofort Banking (Duitsland) naast onze normale betalingsopties.
Voor verzending rekenen wij €2,50 voor brievenbuspost, € 6,00 voor alle binnenlandse zendingen (vanaf 100€ gratis) en € 10,00 voor zendingen naar België.

 

BOL.COM Bonnen:

Wij accepteren ook cadeaubonnen van BOL.com. om deze te kunnen inwisselen bij ons dient u een foto te e-mailen naar info@slaapkameroutlet.com van de BOL.com cadeaubon met de codes zichtbaar erop en uw bestelling in de mail erbij. U krijgt dan van ons een reactie met de korting verwerkt op uw bestelling. 


Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: AJ Multi Solutions BV
Handelsnaam: Slaapkamer Outlet

KVK nr: 62184075
BTW nr: NL854700225.B01
IBAN: NL63 INGB 0002 7756 08
BIC: INGBNL2A

Adres:

Slaapkamer outlet
Han Hollanderweg 172
2807 AK Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@slaapkameroutlet.com
(LET OP: Geen bezoekadres)

Telefoon contacttijden:

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 10:00-13:00

Per mail wordt altijd snel gereageerd.