Slaapkamer Murano

van € 0,00 voor € 495,00

De slaapkamer Murano van de bekende meubelmaker van Houdt is gemaakt van een speciaal eiken E19 licht grijs gebeitst, dus er treed geen verkleuring op. Deze slaapkamer heeft een deelbaar ledikant en is dus uitrijdbaar zodat het bed bijvoorbeeld makkelijk opgemaakt kan worden maar zo kan er ook makkelijker onder bed schoon gemaakt worden.

De zijden van het ledikant zijn extra hoog waardoor dit ledikant ook uiterst geschikt is om er boxsprings in te plaatsen. Ook het hoofdeinde van dit Ledikant is extra hoog zodat het geheel een erg mooie uitstraling krijgt.

Naast het ledikant staat er aan beide kanten een bijpassend hoog nachtkastje van 75cm hoog. Deze nachtkastjes beschikken over 4 laden dus genoeg bergruimte.

Afmetingen: 

Ledikant 180x210. 
Hoofdbord 110 cm hoog. 
Nachtkastjes 43 breed, 36 diep, 75 hoog. 

Wat is er bij de slaapkamer inbegrepen: 

- Ledikant 180X210. 
- 2 Nachtkastjes.

Binnen Nederland  GRATIS  bezorging


Bijpassend bij deze slaapkamer is er nog een luxe vouwdeurkast en een massief eiken toilettafel. Dit maakt het plaatje helemaal compleet in de slaapkamer.

De vouwdeurkast beschikt over 4 volle deuren die kunnen schuiven van links naar rechts zodat het gehele binnenwerk bereikbaar is. De kast is voorzien van een binnen verdeling in het ene 2-deurs gedeelte. In het andere 2-deurs gedeelte zitten 2 binnenladen incl een afdekplank.

De afmetingen zijn: 195 cm breed, 223 cm hoog en 59 cm diep.

Nu kost deze schitterende kast  €  495.-

 

Winkelwagen
Prijs van € 0,00 voor 495,00
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Slaapkamer Murano
Maat 180X210
Merk Van Houdt